Ugodno v New York

Potovanje v New York iz Benetk zdaj že od 351 € (v to ceno je vključena le ročna prtljaga, dodatno je treba doplačati). Uredimo ti lahko tudi ugoden prevoz do letališča. V New York lahko poletiš tudi iz Ljubljane zdaj že od 481 € – tudi v času prvomajskih počitnic!

Od kod
Benetke, Ljubljana
Kam
New York, ZDA
Cena
351 €
Nomago namig?

Pri nas lahko naročiš New York Pass, s katerim privarčuješ pri vstopnicah in turah po New Yorku. Imetniki ISIC/ITIC/ITYC izkaznic pa imate nanj kar 25 % popust. Za več informacij vprašaj naše agente.

Pogoj?

Akcija velja do zapolnitve mest. POZOR – prevoznik lahko kadarkoli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Velja za potovanja do 20. 6. 2020 dalje. Akcijska cena ne velja v času šolskih počitnic, praznikov in med visoko turistično sezono. Za več informacij vprašaj naše agente.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane dne 4. 11. 2019.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena samo ročna prtljaga. Za letalsko karto z vključeno oddano prtljago povprašaj naše agente.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno: 4. 11. 2019.
Koda: NT-JFK-LX/UA-K