Japonska zimska avantura

Ker se bliža zima, ti priporočamo zimsko pustolovščino na drugem koncu sveta, v svetovno znani japonski smučarski vasici Hakuba. Za 7 nočitev z zajtrkom v hostlu, povratnim prevozom od letališča v Tokiu in 5-dnevno vozovnico za gondolo boš odštel od 809 € dalje.

Našli smo tudi letalsko karto iz Ljubljane v Tokio, Japonska že za 672 €. Skrbi s smučarsko opremo ne boš imel, saj na letalo poleg prtljage lahko vzameš tudi en komplet smučarske opreme. Za več informacij se obrni na naše agente.

Od kod
Ljubljana
Kam
Tokio, Japonska
Cena
672 €
Nomago namig?

Iščeš prevoz do letališča v Ljubljani

rezerviraj shuttle prevoz do letališča
Pogoj?

Ponudba velja do preklica s strani letalske družbe. POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadarkoli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

V času šolskih počitnic in praznikov ter med visoko turistično sezono (julij, avgust) je letalska karta dražja. Cena velja za lete do 21. 3. 2020. Za več informacij se obrni na naše agente.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 7. 11. 2019.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti. Cena ponudbe hostla v top sezoni je veljavna do 21. 3. 2020.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno: 7. 11. 2019
Koda: NT-TYO-TK-L