Barviti Maroko

Letalska karta iz Trevisa v Fez, Maroko, od 239 € – v času jesenskih počitnic! V ceno je vključena ročna prtljaga. Do letališča v Trevisu se lahko zapelješ z našim udobnim shuttle busom. Naši agenti ti lahko poiščejo tudi ugodno prenočišče in ponudbo dnevnih ogledov.

Od kod
Treviso
Kam
Maroko, jesenske počitnice
Cena
239 €
Nomago namig?

Iščeš prevoz do letališča v Trevisu?

rezerviraj vozovnico

 

Fez je odlično izhodišče za enodnevni obisk modre vasice Chefchaouen. Želiš, da ti uredimo najem avtomobila ali enodnevni izlet?

Pogoj?

Akcijska ponudba velja do preklica s strani letalske družbe. POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Velja za potovanje v izbranem terminu od 28. 10. 2019 – 1. 11. 2019.

 

 

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 3. 9. 2019.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno je treba doplačati.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.
Objavljeno: 3. 9. 2019

Koda: NT-FEZ-RYR